Szakértőink 

 

Honti Károly
Brikett és Pellet
szakértő
06 70 9324-683
honti.karoly@nadland.hu

Bényi Tibor
Elektromos fűtés
szakértő
06 70 932 4680
benyi.tibor@nadland.hu

Szállítás:

Brikett:
Budapesten és környékén
saját autóval Magyarország
más területén futárcégekkel.

Elektromos fűtés:
Az egész ország területén
GLS-sel.

 

Megnyitottuk tüzeléstechnikai bemutatótermünket

 Megnyitottuk elektromos fütőpanelekből álló bemutató termünket, ahol megismerkedhet az ADAX, Comfort Heat, Climastar, Tansun, Mensa Heating, Heliosa és Infra panel termékcsaládokkal. 

 

adax-neo-futopanel-fehr-szinbensorrento simplaOptimus Diagonal Right1

 

 

    

 

 

 

Adax

 

Az ADAX idén dobta piacra a WIFI segítségével vezérelhető készülékeket, és az ingyen letölthető aplikáció segítségével, akár egyszerre több készüléket vezérelhet a lákásában a világ bármely pontjáról. Mind ehhez csak internetre van szüksége. De van sok más igen jó minőségű terméke is az ADAX-nak. Vásárolhat francia stílusú készüléket, radiátorra emlékeztetőt, vagy üveg előlaposat. Van olyan készüléke is, ahol Ön választhatja meg, hogy milyen termosztáttal szeretnél kérni a fűtőtestet.

Igen bő választékkal, korszerű és egyszerüen kezelhető készülékekkel tudja kiszolgálni az ADAX termékcsalád. 

 

app-1 adax-neo-piros 3 prekesbig3269

     

 

 

 

Adax termékek, irány a weboldal -->

 

 

 

 Tansun

 

A Tansun volt a világon az első cég, amely olyan hősugárzót kezdett gyártani, ami rövidhullámú infravörös sugarak alkalmazásával azonnali hőt ad, és ez a hősugárzás pontosan oda irányítható, ahol szükség van rá. A fűtés hatékonyságát növeli a különlegesen tervezett parabola hőtükör, valamint a prémium fűtőelemek használata. A Tansun cég több évtizedes tapasztalattal bíró mérnökei szerint ez a kültéri fűtés leghatékonyabb módja, hiszen az energiafelhasználás 96%-át közvetlen hősugárzásra tudja fordítani.

Ha már teraszfűtés, illetve kültéri fűtés a szóban forgó termék, akkor nem feledkezhetünk meg a víz- és időjárásállóságról sem. Nos, ha valaki, akkor az angolok biztosan tudják mit jelent az esős idő, így a ködös Albionból származó hősugárzók IP55-ös szigetelésüknek köszönhetően természetesen akár szakadó esőben is biztonságosan használhatók, alumínium és acél felhasználásával készült házuk pedig magas szintű korrózióvédelemmel rendelkezik.

 

sorrento duble-tansunsorrento simpla-tansunalgarve-tansun  

 

 

Climastar

 

A Climastar termékek esetében akár azt is mondhatnánk, hogy 3 az egyben terméket kap, mivel konvekciós radiátor, infravörös fűtőpanel és a hőtárolós kályha egyes tulajdonságait is megtalálhatjuk benne. Az oka a kerámia előlap. Míg maga a fűtőtest a konvekciós elven alapszik, a kerámia előlap eltárolja a kiáramló egy részét, majd miután a termosztát lekapcsolt, mert elérte a beállított hőfokot; az eltárolt meleg kiáramlik a kerámiából, akárcsak az infravörös fűtőpanelek esetében.

Van falra szerelhető, hordozható, de akár gurulós készüléket is. A Smart termosztát segít az egyszerű programozhatóságban. IP24-es érintésvédelmi besorolásának köszönhetően kifröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobában, mosókonyhában is használható.

 

90053837 21086081smart-touch-1L ETNA P  

 

  

 

 

 

Folyamatos akciókkal, kulturált környezetben várjuk Önöket pesti üzletünkben, a X. kerület, Jászberényi út 47/b szám alatt!