Szakértőink 

 

Honti Károly
Brikett és Pellet
szakértő
06 70 9324-683
honti.karoly@nadland.hu

Bényi Tibor
Elektromos fűtés
szakértő
06 70 932 4680
benyi.tibor@nadland.hu

Szállítás:

Brikett:
Budapesten és környékén
saját autóval Magyarország
más területén futárcégekkel.

Elektromos fűtés:
Az egész ország területén
GLS-sel.

 

Adax elektromos fűtőpanel

Adax elektromos fűtőpanel

 

3d3f40e05dd87e214deccf9a01c27d0c

ADAX – Az eredeti norvég elektromos fűtési rendszer 1948 óta.
5 év gyári garanciával.

 

Egy fűtésrendszer élettartam költségének meghatározásához három fő dolgot elengedhetetlen tisztázni:

 
 
  • apply f2 Bekerülési költség
  • apply f2 Üzemeltetési költség (havi energiafogyasztás)
  • apply f2 Karbantartási költség
 
 

Az elektromos fűtőpanelek évtizedek óta az egyik legnépszerűbb megoldásnak számítanak az észak- és nyugat-európai lakosság körében. Ennek fő oka éppen az, hogy minden más rendszernél lényegesen olcsóbban és egyszerűbben telepíthetőek, valamint, hogy karbantartási igényük gyakorlatilag nincs, tehát az 1. és a 3. szempont tekintetében az elektromos fűtés szinte verhetetlen.

phoca thumb l adax neo NP all colours.highres

 

A termék ára tehát kedvező, és karbantartást nem igényel. De mennyi lesz a villanyszámlám?

A norvég ADAX elektromos fűtőpanelek közel 100%-os hatékonysággal alakítják hővé az elektromos energiát, ráadásul a speciális fűtőbetétnek és a precíz szabályozó rendszereknek köszönhetően fogyasztásuk lényegesen alacsonyabb a hagyományos, izzószállal működő berendezésekénél, ezért megfelelő szigetelés esetén nem kell rettegni a hatalmas villanyszámláktól. Ha szeretne egy közelítő számítást kapni arra vonatkozóan, hogy mennyi villanyszámlát kell majd fizetnie, forduljon bizalommal fűtéstechnikai tanácsadóinkhoz elérhetőségeinken.

 

prekesbig3274

 Hány Watt-ot kell beépíteni négyzetméterenként?

 

 Ez minden esetben az adott helyiség konkrét hőigényétől függ. Ha az elektromos hálózat elbírja, akkor érdemes a rendszert kicsit felülméretezni. A fogyasztása ettől nem lesz több, hiszen   az mindig a helyiség hőveszteségétől függ (Ha 1 órában 0,5 kWh energiaszüksége van a szobának, akkor egy 1000W-os készülék 30 percet fog üzemelni, egy 1200W-os pedig csak 25   percet.), viszont ha erősebbek a fűtőpanelek, akkor gyorsabban felfűtik a helyiséget és extrém hideg esetén sem lesz probléma a megfelelő hőmérséklet előállítása. Egyes gyártók 25W-ot   ajánlanak, mások 35W-ot m3-enként, mi a fenti megfontolásból inkább a magasabb értéket javasoljuk irányadó számításokhoz.

 

 

 

Az ADAX további előnyei

 
 
 

apply f2 Hatékony: az ADAX azon elektromos fűtések közé tartozik, melyek közel 100%-ban hővé alakítják az elektromos energiát (nincs közvetítő közeg, sem mozgó alkatrészek).

 

apply f2 Gazdaságos: a központi fűtésrendszer árának harmadáért kiváló minőséget kap, a fűtőszál nem izzik, ezért az izzószálas készülékekhez képest harmada a fogyasztása, precíz, energiatakarékos termosztátok.

 

apply f2 Esztétikus: díjnyertes formaterv.

 


apply f2 Biztonságos: alacsony felületi hőmérséklet (max. 60 °C), túlmelegedés elleni védelem, opcionális gyermekzár és függönyvéd.

 

apply f2 Bárhol alkalmazható: egyedi körülmények között is profi fűtéshez juthat: önálló, vagy kiegészítő fűtésként, széles modellválaszték, akár fürdőszobában is használható típusok, diszkrét, ugyanakkor modern design.

 

apply f2 Egyszerűen telepíthető: szakembert nem igényel, egyszerűen csavarokkal a falra rögzíthető, azonnal használatba vehető. Ha áram van, már a vásárlás napján fűteni tudja ingatlanát.

 

apply f2 Megbízható: mozgó alkatrészeket nem tartalmaz, a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nem áll fenn. Szervizelést, karbantartást nem igényel. 5 év teljes körű garancia.

 

 

konyha